KIMONO ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kimono Almere. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 20:04 Just can’t get enough of the ramen! Best in town!
16 dec 2022 om 20:47 Jammer dat er niet extra vlees bij zat Terwijl je wel ervoor betaald
10 dec 2022 om 20:31 Kreeg mijn eten pas na 2 uur terwijl het maar 5 min lopen naar mijn huis is...
9 dec 2022 om 21:51 De helft van de bestelling was er niet en de bestelling klopte niet is uiteindelijk wel goed gekomen en was het super lekker maar we gaan er voortaan wel daar eten en niet meer bestellen
10 nov 2022 om 23:49 Goed gevulde ramen en vriendelijke levering.
9 nov 2022 om 20:01 Had extra bij besteld in de ramen Maar volgens mij niet gedaan erg jammer
13 okt 2022 om 19:24 De bezorger stond met zo'n 20 minuten voor de deur. Sushi was helemaal prima.
11 okt 2022 om 19:35 Kon niet het laten bezorgen stond er Heb gebeld en hij zei we hebben te weinig personeel Maar toen zei hij zet bij opmerking je adres Dan brengen we het naar je toe Onzettend lief dank jullie wel Echt top eten was ook lekker en snel
4 okt 2022 om 21:48 Besteld om 15:00 krijgt eten pas om 17;00 uur. Gebeld om te vragen waar mijn eten is gebleven krijg ik antwoord wij hebben veel druk. Eten was koud .
25 sep 2022 om 22:47 Per gerecht heb ik moeten aangeven of ik soyasaus wilde en wasabi. Toch zat er geen wasabi bij... 60 euro aan sushi zonder wasabi... De sushi was niet lekker, vieze rijst. oude harde surimi ipv krab, en California met surimi en komkommer.
25 sep 2022 om 10:58 Deze keer meer dan een uur laat gekomen,normaal gebeurd dat nooit