KIMONO ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kimono Almere. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 22:09 (Maki) Sushi & Gebakken rijst met Beef + Garnalen Spies waren heerlijk!
16 jun 2024 om 18:49 Sushi was perfect. Precies op afgesproken tijd bezorgd.
30 mei 2024 om 12:01 Over de kwaliteit van de bestelling was niks over te klagen. We hadden echter de bestelling om 8 uur verwacht, maar het kwam ongeveer een half uur later aan.
17 mei 2024 om 10:11 Best
21 apr 2024 om 21:18 Duurde vet lang.
18 apr 2024 om 20:47 Vandaag 3 x Tonkatsu Karaage Ramen en Gebakken rijst besteld, het eten wat heerlijk! En de bezorger van Kimono was enorm vriendelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
14 apr 2024 om 14:23 Echt slechte kwaliteit. Niks was lekker. Zelfs de gyoza was niet te eten. De sushi was wel okee. Ik bestel hier niet meer.
3 mrt 2024 om 19:59 De bezorging duurde was wat ons betreft iets te lang
2 mrt 2024 om 19:04 Meerdere keren bij Kimono besteld ,laatste keer was er iets vergeten maar dat is goed opgelost.
19 feb 2024 om 9:30 As always I love the food but they send only one drink and I ordered two
10 feb 2024 om 21:57 I am so disappointed with the service and food. Regarding the service I waited for almost 2 and half hour before i receieved my order. I fully understand they are busy but they can also update us when we can receive our order.Food is not warm so bad
8 feb 2024 om 21:34 Late delivery but really delicious food. Will order again