KIMONO ALMERE

KIMONO ALMERE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kimono Almere. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 18:43 Uitstekend en vlot bezorgd!
11 jun 2022 om 20:44 Laatste paar keren moest ik steeds 2 uur wachten, maar vandaag binnen 30 minuten bezorgd en alles lekker vers! Op deze manier blijf ik zeker bestellen! Top!
7 jun 2022 om 20:29 Altijd snelle bezorging en vriendelijke bezorgers. Het eten smaakte vandaag flauw. Erg jammer. Wel eerdere positieve ervaringen bij dit restaurant, dus ik hoop dat het eenmalig is geweest.
26 mei 2022 om 21:17 Heerlijk!
10 mei 2022 om 19:29 Eten was lekker, snel bezorgd. Misschien een idee om salades uit te bereiden. Nu echt alleen ijsbergsla, zalm en saus. Misschien stukjes wortel, edamamme, tomaatje etc er door. Loempia's waren nog warm bij bezorging.
24 apr 2022 om 19:21 Zeer tevreden. Vlot bezorgd en heerlijk eten
12 apr 2022 om 19:16 On time delivery, great food. Best ramen in almere.
10 apr 2022 om 22:40 Omstreeks 17 u besteld voor bezorging 18.30 u, maar het kwam pas 19.15 u… Sushi niet slecht maar heb betere gehad. Ook jammer dat ze geen inside out hebben en met uitjes enzo
2 apr 2022 om 22:38 Het eten was prima. Ik heb ruim 2 uur en een kwartier moeten wachten op mijn eten!!!!!! Ik had gebeld en toen gaven ze aan dat het druk was en het er binnen 20 minuten zou zijn, kwam uiteindelijk alsnog bijna 40 minuten later. Geen excuus of iets.
22 mrt 2022 om 18:46 Heerlijk
19 mrt 2022 om 19:43 Zeer slecht!!!! Na 2,5 uur nog geen eten.
16 mrt 2022 om 19:40 Waited 1,5 hours to get incomplete order.